Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

   Bőripari vállalkozásunk 2007-ben kezdte meg működését, egy Pest megyei kisvárosban. Műhelyünket egy nyeregtároló helységben alakítottuk ki. Öcsémmel közösen néhány kéziszerszám segítségével alkottuk meg első termékeinket, amelyeket kezdetben a középiskolában barátaink, tanáraink számára értékesítettünk. Tanulmányaink befejeztével vállalkozásunk újabb lendületet kapott. Jelenleg Budapesten üzemelő műhelyünkben alkotjuk meg azokat az egyedi darabokat, amelyeket Önök megvásárolhatnak webshopunkon keresztül.

   Megrendelőink elégedettsége folyamatosan arra sarkall bennünket, hogy újabb és újabb termékekkel színesítsük palettánkat. Alapelvünknek tekintjük, hogy kizárólag minőségi és természetes alapanyagok felhasználásával elégítsük ki ügyfeleink igényeit.

    A Jack Iron termékek kizárólag kézzel, precíz munkával készülnek, az említett minőségi nyersanyagok alapos és pontos megmunkálásával. Igyekszünk megrendelőink kívánságát folyamatosan szem előtt tartani, így tudjuk a minőség mellett a különleges és egyedi megjelenést biztosítani.      

 

Petrőcz Gergő